MEGA Shuffle DJ SECTION

VITALIS


VITALIS, egy erőteljes és energikus house DJ, egyre több sikert ért el az elmúlt években Magyarországon. Közös dj duója a Plastic Tactic, ahol 2013-tól több deephouse trackkel debütáltak. Előadásai közé tartozik az "I'm Mr. Dj", a "Feel The Sun", a "Get Up!", a "Killer Babe" ami már az Ibizai Dassa Music Records-nál került kiadásra. Szakmai pályáját egyéniben is megcsillogtatta, 2018-tól VITALIS néven, a népszerű Stereo Palma és a DanceMania Recordings szárnyai alatt, ahol megjelent első önálló single Ep-je, ami a Mada Fckn címet kapta, igazi, nemzetközi színvonalú, progressivehouse-EDM hangzásvilággal. 2018 nyarán lehetősége volt fellépni élete első fesztiválján, Alattyánban, a "Zsír On The Fest" fesztiválon,ahol egy fejhallgató nélküli 2 órás dj szettel robbant be a köztudatba, megnyitva ezzel a fesztivál kapuit. Rengeteg magyar dj kollegával dolgozott már együtt, minden álma, hogy világszerte népszerűsíteni tudja magát. A külföldi dj vonalon sem tétlenkedett, hiszen volt alkalma közös megamixet készíteni többek közt az olasz Dj's From Mars formációval is. Jelenleg a "Hungarian Producer Mag", és a "Dj Fórum Hungary" Facebook oldalak kezelője, és a Deep Magic Events lemezlovasa. Kitartóan küzd, hogy 38 évesen is megtalálja a helyét a partysorozatok, klubbok, és fesztiválok világában is!


MEGJELENÉSEIM


ISMERJ MEG JOBBAN

Hogy jellemeznéd magad ?   Szeretek szórakoztatni, szeretem a vidám bulikat, és imádom az elismerő tekintetű, mosolygós vendégeket, mindenhol ahol megfordulok.

Mik a jó/rossz tulajdonságaid?  Jó és rossz tulajdonságom, hogy lehetőleg mindent megteszek a szórakozni vágyók kedvéért egy buliban, de a határvonal az véges.

Mi a mottód? "Igazán nem akkor jó egy buli, ha a csajok sikítanak, hanem mikor már a fiúk is! "

Ki az a személy, aki inspirál?   Zenei pályafutásom alatt több példaképem is volt, de soha nem szerettem volna olyan lenni, mint ők, lehet csak a sikereikre vágytam.

Kivel cserélnél egy napra életet?   Bárkivel, aki bulizni jár a hétvégéken, és utána hagyják pihenni.

Mi a legjobb gyerekkori emléked? Amikor Édesapámmal elkészítettem az első detektoros rádiómat, és büszkén szereltem fel a vadi új BMX bringámra.

Mi az a tulajdonság, amit nem bírsz elviselni egy másik emberben? Azt ha lenézi a másikat, vagy jobbnak hiszi magát a másiknál.

Mi az életcélod? / Mi a legnagyobb álmod? Életcélom, hogy ismert dj/producer legyek, legyen egy saját klubbom, sok autóm, profi hangcuccom, és hogy fesztiválokon, klubokban játszhassak, saját trackjeimet, és más előadók számait egyaránt. Ezeket igaz hiba nélkül lehoztam idáig, család, és főállás mellett.

Mi a legnagyobb dolog, amit megbántál életed során?  Amikor mások karrierjét egyengettem, és elhittem, hogy viszonozni fogják felém majd...

Milyen típusú embernek tartod magad? Könnyen barátkozom, nagyon jó emberismerő vagyok, könnyen kezelem az embereket, és a felmerülő konfliktusokat is.

Mit szoktál csinálni szabadidődben? Kirándulni a családdal, kutyát sétáltatni, pihenni.

Mi lenne a címe a filmnek, ami az életedről szólna?  Hihetetlen történet

Mikor kezdtél el DJ-zni, és mi "vitt rá" erre a pályára?  Az általános iskolában csináltunk már bulikat, de az igazi karriert 2013-tól számolom. Tetszett mindig az egész, a technika és a zene imádat magával ragadt, ami azóta is tart.


MEGA Shuffle L!VE™ 2021

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el