MEGA Shuffle DJ SECTION

DJ KRISS HUNGARY 

Hogy jellemeznéd magad?   Mindig nyitott vagyok az új dolgokra. Törekszem ara, hogy egy olyan dolgot nyújtsak, mint a magánéletben, mint a DJ szakmában, ami kiemelkedik másokétól.

Mik a jó/rossz tulajdonságaid?  Jó tulajdonságaim közé tartozik:  Mindig a MAXot nyújtom és ha tudom képzem magam minél jobban.

Rossz tulajdonságom : Lusta vagyok.

Mi a mottód?   Mindig egy non + ultrát kell nyújtani, hiszen máshogy nem lehet kitűnni a tömegből.

Ki az a személy, aki inspirál?   Mindenki egyszerre, nálam nincs konkrét személy, mindig másról veszek példát megpróbálva nem másolni őt.

Kivel cserélnél egy napra életet? Senkivel. 

Mi a legjobb gyerekkori emléked? -

Mi az a tulajdonság, amit nem bírsz elviselni egy másik emberben?    Amit nem tudok semmiféleképpen elviselni az az, ha a másik ember hülyének néz, annál jobban semmit sem gyűlölök.

Mi az életcélod? / Mi a legnagyobb álmod?   Hogy Magyarországon elismert DJ legyek a szakma által és az emberek által is.

Mi a legnagyobb dolog, amit megbántál életed során?   Szerencsére ilyen nem volt még.

Milyen típusú embernek tartod magad?   Törekvő.

Mit szoktál csinálni szabadidődben?   Horgászom vagy utazok.

Mi lenne a címe a filmnek, ami az életedről szólna?   My EDM side.

Mikor kezdtél el DJ-zni, és mi "vitt rá" erre a pályára?   2013-ban határoztam el, hogy dj leszek , azóta is csak azért csinálom amiért akkor is beleszerettem ebbe a szakmába, a zene őszinte szeretete és mások szórakoztatása.

Milyen műfajokban szeretsz a legjobban keverni?   A legjobban az Electro House vonalat kedvelem, de mostanában az R'n'B és Latin zenék világában szeretek mozogni inkább.
MEGA Shuffle L!VE™ 2021 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el