MEGA Shuffle DJ SECTION

TREP TALE

Hogy jellemeznéd magad ?   Olyan embernek gondolom magam, aki folyamatosan küzd a céljaiért. 

Mik a jó/rossz tulajdonságaid?  Ambíciózus, kitartó és precíz vagyok, aki képes nagyon sok munkát bele tenni abba, amibe szeretne, viszont ugyanakkor önfejű vagyok, és türelmetlen.

Mi a mottód?  "Ne gondolkozz, csak csináld! "

Ki az a személy, aki inspirál?   SaberZ srácok, akikkel mind zeneileg, mind célirányban teljes mértékben tudok azonosulni.

Kivel cserélnél egy napra életet?  Akármelyik nemzetközi DJ-vel.

Mi a legjobb gyerekkori emléked? Amikor életem első fesztiváljára eljutottam, óriási élmény volt annyi emberrel a kedvenc fellépőimen bulizni.

Mi az a tulajdonság, amit nem bírsz elviselni egy másik emberben?  Buta, közönyös, gerinctelen embereket, akik céltalanul bolyongnak a világban.

Mi az életcélod? / Mi a legnagyobb álmod?  Egyértelműen a zenei karrierhez szeretném ezt kötni. Sok időbe telt, hogy rájöjjek mi az, ami ténylegesen érdekel, amivel ténylegesen kifejezhetem magamat, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy megtaláltam. A legközelebbi célom ezzel kapcsolatosan, hogy klubban/klubbokban szeretnék játszani, illetve folyamatosan tanulom a zeneírást, amit minél előbb minél magasabb szintre akarok emelni, de ha pontosítjuk, idén év végére ki szeretném adni az első zenémet.

Mi a legnagyobb dolog, amit megbántál életed során?   Hogy sokszor gyáva voltam, mikor nem kellett volna fiatal koromban.

Milyen típusú embernek tartod magad?   Lényegretörőnek.

Mit szoktál csinálni szabadidődben?   Szinte semmi nincsen, de akkor meccset nézek, vagy darts-ozok.

Mi lenne a címe a filmnek, ami az életedről szólna?   - 

Mikor kezdtél el DJ-zni, és mi "vitt rá" erre a pályára?   Másfél évvel ezelőtt vettem meg az első kontrolleremet, és igazából gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy megtanuljak zenélni, de természetesen ez sem elég nekem, folyamatosan csak a fejlődésre törekszek. Amióta elkezdődött a "bulis korszakom",  évvel ezelőtt, már azóta gondolkodtam ezen, csak se segítségem, se pénzem nem volt beruházni. 

Milyen műfajokban szeretsz a legjobban keverni?   Big Room, Elektro House, Future House, Bass House, Dance, Hardstyle, Progressive House, illetve Trap, bár az utolsóban még nincs nagy gyakorlatom, de ezek a legfőbb stílusok, amiket játszok, és közel állnak hozzám.      


MEGA Shuffle L!VE™ 2021

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el