Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

2021.01.20

A Highlights of Hungary nagykövetei idén hetedik alkalommal gyűjtötték össze a kiemelkedő hazai teljesítményeket. A jelöltek között civil és állami szervezetek, üzleti vállalkozások, valamint a kultúra és a sport képviselői is szerepelnek.

A kezdeményezés nagykövetei idén nemcsak Magyarország határain belül, hanem az egész Kárpát-medencében keresték az elismerésre méltó történeteket.
A Highlights of Hungary szerdai közleménye szerint ezúttal ötvenöt jelölt került fel a listára, közöttük helyet kapott a tavaly megújult óföldeáki erődtemplom, a Réel Chocolate nevű zentai csokimanufaktúra és a járványhelyzet alatt rendkívüli teljesítményt nyújtó Országos Mentőszolgálat is.

A jelöltek listáját idén Háfra Noémi világbajnok kézilabdázó, Mádai Vivien műsorvezető, Törőcsik Franciska színésznő, Farkas Richárd séf, Marsalkó Dávid előadóművész, Martinkó József újságíró, Miki357 kliprendező, Takács Ákos marketingszakember, Trellay Levente galériaalapító, valamint a PET Kupa nonprofit szervezet állította össze.

A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a kiemelkedő magyar kreatív teljesítményeket. "Célunk, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerjük és széles körben megismertessük a leginspirálóbb történeteket, valamint közösséget szervezzünk azok alkotói és alakítói köré" - olvasható a szervezet honlapján.


A teljes jelöltlista a https://highlightsofhungary.hu/private/jeloltek-2020  linken érhető el. 

Forrás: MTI

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el